Svend Høgh

Det er med stor glæde, at Galleri Disneyana+ nu kan løfte sløret for en af de absolut største nyheder i galleriets historie. Vi har indgået et eksklusivt samarbejde med den ekstremt populære og internationalt anerkendte danske kunstner, Svend Høgh, som fremadrettet vil levere originale kunstværker i form af oliemalerier med Disney-motiver til galleriet. Samarbejdet vil også omfatte stærkt limiterede litografiske udgivelser.

Svend Høgh (f. 1966) sprang i 2009 for alvor ud som billedkunstner efter en lang fortid som tegner og illustrator hos bla. Interpresse samt som grafisk designer. Denne baggrund in mente er det ikke overraskende, at Svends malerier ofte rummer tegneserieelementer som, kombineret med hans på en gang intuitive og stramme streg, opnår en særdeles høj international klasse.

Hos Galleri Disneyana+ glæder vi os enormt over dette store kunstmæssige scoop, og Svend Høghs Disney-malerier tegner allerede nu til at blive investeringskunst af allerhøjeste kaliber.

ska vi toSka’ vi to?

Mickey og Minnie Mouse fanget i et kærligt øjeblik

Akryl på lærred, 2018

Indrammet i sort svæveramme

30 x 30 cm.

2.700,00

Send forespørgsel på denne vare

Uncle Walts Easter EggsUncle Walt’s Easter Eggs

Dettte oliemaleri er i alle henseender et storværk, og det er ikke svært at se, at der er lagt enormt mange timer i dette ekstremt flotte og fuldendte motiv. Maleriet måler 110 x 70 cm og ca. 125 x 85 cm i den eksklusive ramme.

Med den kreative kombination af Svend Høgh på fuld skrue og Anders And i sit es bliver det hverken større eller bedre!

Pris: Forespørg

Send forespørgsel på denne vare" />

RRRIs Trading Wings for Arms Trading Up or Down?

Flot og gennemført oliemaleri med Rip, Rap og Rup. Værket måler 60 x 60 cm og ca. 70 x 70 cm i den eksklusive og lækre ramme.

Pris: Forespørg

Send forespørgsel på denne vare

JackJack & Zero

Flot kunsttryk i offset-kvalitet på 250-grams papir.

Måler cirka 35 x 50 cm. Udgivet i 300 eksemplarer + et antal særtryk. Alle er nummererede og håndsigneret af Svend Høgh.

Pris: 299,00 kr.

Send forespørgsel på denne vare

Global kredsløbsforstyrrelseGlobal kredsløbsforstyrrelse

Svend Høghs første litografiske Disney-udgivelse. Litografiet er trykt på 310-grams Arches-papir i ét enkelt oplag på blot 25 eksemplarer. 

Mål: ca. 34 x 34 cm.

Pris: 900,00 kr.

Send forespørgsel på denne vare

Underkategorier