Patrick Blocks oliemalerier er både sjældne og enormt efterspurgte. Først og fremmest fordi, at oliemalerierne kan ses som en direkte videreførelse af Barks’ glorværdige tradition med at lave malerier med Disney-motiver. Patrick kopierer dog ikke Barks; i stedet har han sine egne ideer, sin egen tilgang og sit helt eget ”touch”. Patricks oliemalerier er også eftertragtede, fordi han er så grundig i sit arbejde, at hans produktion aldrig bliver stor. Hvor Barks i sin storhedstid kunne producere 3-5 oliemalerier på én måned, bruger Patrick et halvt år på hvert af sine oliemalerier. Det lave udbud og den store (og stigende) efterspørgsel har bevirket, at priserne på Patricks olieværker er eksploderet i de senere år. I dag koster hans oliemalerier op mod 100.000 kr. og priskurven går kun én vej: opad!

The Secret of the Dragons Den 

Secret of the Dragon's Den

Dette imponerende værk hører til blandt de største oliemalerier, som Patrick nogensinde har begået. Det måler imponerende 75 x 105 cm (91 x 116 cm med ramme). Maleriet er baseret på forsidecoveret til historien af samme navn, der første gang blev udgivet i Donald Duck Adventures nr. 34. Patrick arbejdede på maleret igennem næsten to år, før motivet var fuldendt, og maleriet er da også i dag anerkendt som et af hans absolut bedste.

Pris: Forespørg

Send forespørgsel på denne vare

The Case of The Missing Mummy

The Case of the Missing Mummy

The Case of the Missing Mummy er baseret på forsidecoveret til Patrick og Shelly Blocks prisnominerede historie af samme navn fra 2009. Det tog Patrick mere end 16 måneder at færdiggøre maleriet grundet de mange farvelag, som værket består af. Slutresultatet blev ganske enkelt imponerende med et væld af detaljer samt en næsten 3D-lignende effekt i motivet. Dette oliemaleri blev også brugt til produktionen af det første litografi i samarbejdet mellem Patrick og Galleri Disneyana+. Maleriet måler ca. 60 x 75 cm og er indrammet i eksklusiv dobbeltindramning for en totalstørrelse på 76 x 90 cm.

Pris: Forespørg

Send forespørgsel på denne vare

Snow in Nowhere 

 Snow In Nowhere

 

Maleriet, Snow In Nowhere, er baseret på covermotivet til historien Somewhere In Nowhere.

Denne historie var den sidste, som Carl Barks aktivt bidrog til, og Barks valgte personligt  Patrick til at tegne historien.

Patrick Blocks oliemalerier er i sig selv uhyrligt sjældne, men dette er det til dato eneste af Patricks oliemalerier, som er baseret direkte på en skitse/motiv fra Barks’ hånd. Patricks tilgang til maleriet var også at male det i samme stil, som Barks ville have gjort det, og dette afspejles i særdeleshed i farvevalget og nuancerne. Her får man med Patricks egne ord en Anders And, der på det nærmeste popper ud af lærredet.

Dette er et historisk værk, der på smukkeste vis knytter den gode andetegner og hans arvtager sammen. 

Oliemaleriet måler 50 x 60 cm (65 x 75 cm med ramme).

Pris: Forespørg

Send forespørgsel på denne vare