Hos Disneyana+ bestræber vi os på altid at føre et solidt udvalg af Patrick Blocks originalværker. I modsætning til Patricks oliemalerier, hvor udvalget altid vil være enten småt eller ikke-eksisterende, vil vi generelt kunne tilbyde en række af hans flotte akvarelmalerier. Udvalget vil strække sig fra forstudier til større og mere komplette værker.  

 

Tough FishingTough Fishing Day Ahead

Flot og sjov fisketursakvarel færdiggjort af Patrick Block på Comic Con Copenhagen i 2018.

25 x 40 cm.

6.000,00

Send forespørgsel på denne vare

Going campingGoing Camping

Særdeles flot og detaljerigt akvarelmotiv fra 2017. Bestilt af tegneserieforlæggeren IDW i USA til brug som forside til en endnu ikke udkommet Disney-udgivelse. Bemærk at vi også har blyantforstudiet til samme motiv til salg her.

30 x 40 cm.

15.000,00

Send forespørgsel på denne vare

Surveying the RichesSurveying the Riches

Flot pengetanksmotiv i lækre farvetoner. Måler ca. 40 x 50 cm.

Bemærk den ekstra detalje: bogen, der er afbildet i skattekisten er et eksemplar af den italienske udgivelse ’Tesori Tre: Storie di Fantasma e Altro’, der blev udgivet i et begrænset, nummereret oplag i år 2000. Det var i denne bog, at Barks’ sidste historie ’Somewhere in Nowhere’ blev udgivet for første gang. Historien blev tegnet af Block og medforfattet af John Lustig. Denne akvarel ledsages naturligvis af et eksemplar af bogen, som er nummer 1714 og signeret af både John Lustig og Patrick Block, der endvidere også har forskønnet bogen med en flot originaltegning i blæk på den første side. Et bedre Patrick Block-sæt skal man lede længe efter. 

17.000,00 kr. 

Send forespørgsel på denne vare

Storie di fantasma

inked drawing

 

North of the Yukon WatercolorNorth of the Yukon

Denne flotte og store akvarel blev færdiggjort af Patrick Block i 2012. Akvarellen er malet på Arches Aquarelle-papir af allerhøjeste kvalitet. Motivet genfortæller Carl Barks’ klassiske historie ’North of the Yukon’ i kollageform. Akvarellen måler ca. 60 x 75 cm og er professionelt indrammet i en kasseramme bag museumsglas, for optimal visuel effekt. Samlet størrelse: 90 x 100 cm.

25.000,00 kr.

Send forespørgsel på denne vare

Hitting 80 - framedHitting 80 With a Bang!

Denne originale akvarel er malet af Patrick Block i 2014 i anledning af Anders Ands 80-års fødselsdag. Akvarellen er malet på Arches-papir af allerhøjeste kvalitet. Farvekombinationerne i denne akvarel er ekstremt stærke og mest effektfulde, og den har en farvedybde som nærmer sig den, man ser i Patricks oliemalerier. Værket er signeret af Patrick Block i nederste venstre hjørne og er professionelt indrammet i kasseramme bag eksklusivt refleksfrit museumsglas med totalmål på ca. 65 x 45 cm.

13.000,00 kr.

Send forespørgsel på denne vare