dukartists

 Shelly og Patrick Block, 2012

 

Patrick Block (f. 1958) har, sammen med sin kone, Shelly, skrevet mere end 90 historier til Donald Duck Adventures mm. Patrick har endvidere tegnet historier og lavet forsider mv. til Anders And blade og andre Disney-udgivelser over hele verden, og hans historier er blevet oversat til flere end 36 sprog. I perioden 1996-1998 arbejdede Patrick tæt sammen med Carl Barks om at lave historien, Somewhere In Nowhere, samt diverse gags og motiver til de tegninger, som blandt andet kan ses i bogen, The Carl Barks Treasury.

I de senere år er Patrick, sideløbende med sin tegneserieproduktion og freelance-arbejde for Disney-koncernen, begyndt at bruge sine fremragende kunstneriske evner til at lave akvarel- og oliemalerier og dermed videreføre Carl Barks’ stolte tradition med Disney-kunst af allerhøjeste kvalitet. Succesen har været enorm, og Patricks oliemalerier sælges allerede nu for op mod 100.000 kr.

Hos Disneyana+ er vi stolte over at kunne repræsentere Patrick Block helt eksklusivt, så hos os finder du – foruden hans litografier – også altid et flot udvalg af hans akvareller og originaltegninger og i ny og næ også et af hans ekstremt efterspurgte oliemalerier.