Returret, reklamation & personlige oplysninger

Disneyana+ yder 14 dages returret på varer købt i online-galleriet.

De 14 dage regnes fra varernes modtagelsesdato. Ved fortrydelse af et køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Efter varen er modtaget af Disneyana+ og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du skal selv afholde omkostninger til returforsendelse.

Vi gør opmærksom på, at købelovens almindelige vilkår og betingelser for onlinehandel finder anvendelse på køb foretaget hos Disneyana+. Bemærk endvidere at ved køb på galleriet gælder de almindelige regler i den dansk købelovgivning. I det øjeblik, du har set og gennemgået varen, købt og betalt for den, er handlen bindende. Her ydes ingen bytte- eller returret. Det samme gælder ved handel på messer eller andre steder, hvor galleriet er repræsenteret.

Disneyana+ indestår for kunstværkernes ægthed, og vi tager naturligvis et værk retur, såfremt der opstår begrundet tvivl om dets ægthed. Ingen af de personlige oplysninger, som køber afgiver til Disneyana+ i forbindelse med købsprocessen eller anden kommunikation, vil på nogen måde blive videregivet til tredjemand eller på anden vis delt med eller offentliggjort til uvedkommende parter.

 

Disneyana+

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.: 86 43 77 87 (spørg efter Niels)

SE/CVR nr. : 33463391