På denne side finder du et udvalg af sjældne og specielle Carl Barks-relaterede samlerobjekter, som er mere unikke, end mange af de andre limiterede objekter. Dette kan være særlige prototyper, objekter fremstillet i meget lavt oplag til specialauktioner eller særlige begivenheder. Der er meget langt mellem sådanne specialiteter, men de findes. Hos Disneyana+ har vi et eksklusivt udvalg af disse specialiteter til salg, og vi håber at kunne tilbyde flere i fremtiden.

 

 

Opbevaringsboks

Carl Barks Lithograph Collection-bokse

Her er et par oplagte investeringsemner til den seriøse Carl Barks-samler, som måske mangler vægplads. I 1980’erne producerede Another Rainbow eksklusive opbevaringsbokse i begrænset oplag til deres store og små litografier. Disse robuste bokse er specialfremstillede og beklædt med slidstærkt bordeauxrødt Holliston Roxite-stof.  Boksene er præget i guld med titlen ’Carl Barks Lithograph Collection’ samt tryk med Anders And og Joakim von And. Boksene blev hurtigt udsolgt fra Another Rainbow og har i snart 30 år været særdeles eftertragtede samlerobjekter i sig selv. Derfor er det også med stor fornøjelse, at Galleri Disneyana+ nu kan udbyde én af hver af disse eftertragtede bokse, der begge fremstår i perfekt stand. 

Boks til store litografier (65 x 72,5 x 5 cm): Forespørg på pris. 

Boks til minilitografier (33 x 38 x 5 cm): 7.000,00 kr. 

Send forespørgsel på denne vare" />

Art TileKunstflise – prototype med Anders And

Carl Barks Studio producerede gennem 1990’erne en række forskellige kunstfliser (art tiles) med motiver af ænderne fra Andeby. Fliserne varierer i sjældenhed: nogle blev fremstillet i 100 eksemplarer, andre i 50 og nogle få kom aldrig videre end prototypefasen. Denne flise med Anders And, der har lige fået en god idé i badekarret, hører til den sidste kategori og blev af en eller anden grund aldrig sat i produktion. Der blev kun fremstillet to prototyper med dette motiv, én med grøn baggrund og sort badekarskant, og så denne her med hvid baggrund og lyserød badekarskant. Så selv om der teknisk set findes to eksemplarer af dette Anders And-motiv, er de hver især unikke, da farverne varierer.  Flisen måler 34 x 25 cm og er monteret på en flot sort bagplade, der måler 50 x 40 cm, som også udgør rammen omkring flisen. Da flisen er en prototype, er den hverken signeret eller nummereret, men der medfølger et ægthedscertifikat fra Carl Barks Studio.  Flisen er i øvrigt i perfekt stand. Hvis du kunne tænke dig at føje noget unikt til din Carl Barks-samling, er denne kunstflise en oplagt mulighed. 

Solgt

Send forespørgsel på denne vare

IMG 6343Family Sized Job - glasskulptur

Sjælden, håndgraveret glasskulptur fra The Carl Barks Studio. Fremstillet i blot tre eksemplarer (Nr. 1/1, AP 1/1 og Final Proof), hvoraf dette er AP 1/1. Signeret i glasset af Carl Barks. Sort sokkel med lysindfatning medfølger.

Mål: H: 30 cm. x B: 30 cm. x D: 1 cm. (Højde med sokkel: ca. 45 cm.) Kunstner: Carl Barks Skulptør: Daniel Bascobert.

15.000,00 kr.

Send forespørgsel på denne vare

 

IMG 6333

IMG 3456Eureka A Goose Egg Nugget - glasskulptur

Dette er det ideelle samlerobjekt til den kræsne samler. Der blev kun fremstillet tre af disse glasskulpturer. Den ene blev solgt på en specialauktion til adskillige tusinde dollars under det officielle Disneyana-konvent i 1997. Den anden blev givet til Carl Barks i anledning af hans 96 års fødselsdag samme år. Skulpturen, der sælges her, er den, som Barks fik i fødselsdagsgave og kommer således fra hans private samling. Skulpturen er markeret som ”Final Proof” og viser den velkendte og populære scene, hvor Joakim Von And finder en guldklump på størrelse med et gåseæg. Skulpturen måler 30 x 30 cm. og er 1 cm. dyb. Der medfølger en sokkel med indlagt lys til skulpturen (rød med påskriften Happy 96th Birthday Carl Barks), men skulpturen er også velegnet til indramning eller andre former for fremvisning. Der medfølger en ægthedsbeskrivelse fra Carl Barks Studio, hvorfra skulpturen også er købt. Dette er en IMG 3450sjælden kunstgenstand, som du ikke finder andre steder i verden. Slå til nu; dette er ikke noget vi får igen. Motiv udviklet af Carl Barks og håndgraveret i glas af Daniel Bascobert.

20.000,00 kr.

Send forespørgsel på denne vare

Enten En Emaille – Emaljeskilte i begrænset oplag

Enten En Emaille

Pris: 2.500 kr.

Enten En Emaille – Emaljeskilte i begrænset oplag

Her udbydes en ægte Carl Barks-relateret specialitet. Dette luksuriøse sæt blev produceret og udgivet af Egmont/Ehapa i Tyskland.

Sættet består af to emaljeskilte (Leaving Their Cares Behind og Luck Of The North) i særdeles høj kvalitet, der måler hhv. 36 x 25 og 25 x 36 cm. Desuden medfølger to kunsttryk med samme motiver samt et nummereret ægthedscertifikat. Det hele er huset i en lækker og gennemført æske, der er lige så fremvisningsværdig som emaljeskiltene. Sættet er limiteret til 555 nummererede eksemplarer (og 55 trykkerieksemplarer), hvoraf dette er nr. 525/555.

2.800 kr.

Send forespørgsel på denne vare

 

 

The Wadfather

I 1996 planlagde Carl Barks Studio at lave et bronzerelief (et 3D bronzebillede) som en efterfølger til bronzefiguren, Tantrum on The Way, der var blevet en stor salgssucces året forinden. Der blev fremstillet omtrent 6-10 prototyper. Det nøjagtige antal kendes ikke, men det er meget lavt og sandsynligvis nærmere de seks end de ti eksemplarer. Prototyperne blev sendt til godkendelse hos Walt Disney Studios, som dog nægtede at give licens produktion af flere relieffer. Med Disney’s afvisning blev disse prototyper nogle af de absolut sjældneste objekter, der nogensinde blev produceret af Carl Barks. Dette relief er nummereret AP 1/8, og der medfølger et ægthedsbevis fra the Carl Barks Studio. Det er indrammet i en flot dobbelt guld- og sortfarvet træramme, som til fulde kompletterer relieffets imponerende visuelle udtryk. Dette unikke high-end værk vil med sikkerhed gøre sig godt i enhver Disney-samling.

75.000 kr.

Send forespørgsel på denne vare