Gennem årene er der blevet udgivet forskellige bøger om og med Carl Barks' tegneserier og kunst mv. Nogle af disse er udgivet i begrænsede, nummererede og signerede oplag. Fælles for disse bogudgivelser er deres høje kvalitet både med hensyn til indbinding og indhold. Hos Disneyana+ er vi stolte over at kunne tilbyde er udvalg af de sjældneste og mest efterspurgte af disse bogudgivelser.  

 

CBSVThe Carl Barks Library

Dette er det komplette bogsæt med Carl Barks’ samlede værker på originalsproget udgivet af Another Rainbow i perioden 1983-1990. Det består af 30 eksklusivt indbundne bøger fordelt på 10 kassetter og indeholder alle Carl Barks’ mere end 500 historier i det originale sort/hvide format fordelt på over 7000 sider. Bogsættet fremstår i perfekt stand og er praktisk talt uopdriveligt i samlet udgave i dag.

Den første og til dato stadig bedste og mest originale og gennemførte udgivelse af Carl Barks’ samlede værker. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Pris: 17.000,00 kr.

Send forespørgsel på denne vare

Fine Art of DDThe Fine Art of Walt Disney’s Donald Duck by Carl Barks

Velsagtens en af de mest eksklusive Disney-bogudgivelser nogensinde og et absolut must-have for den seriøse Carl Barks-samler. Denne luksuriøse bog, der er huset i en ligeledes særdeles flot kassette, indeholder billeder samt tekst og beskrivelser af de 122 oliemalerier, som Carl Barks producerede i perioden 1971-1976. Bogen blev udgivet i ét oplag på 1875 signerede og nummererede eksemplarer, hvoraf den ene halvdel er i blå udgave og den anden i bordeauxrød udgave. Eksemplaret, der udbydes her, er nummer 1773 i den blå udgave og både bog og kassette fremstår i perfekt stand.

 

Pris: 10.000,00 kr.

Send forespørgsel på denne vare

Animal Quackers - setAnimal Quackers

Denne luksuriøst læderindbundne bogudgivelse indeholder beskrivelser og billeder af de mange flotte og iderige oliemalerier og akvareller, som Carl Barks malede i den periode, hvor han havde fået inddraget sin licens til at lave kunst med Disney-figurerne, samt fra perioden før han begyndte at lave malerier med Disney-ænderne.

Bogen er udgivet i et oplag på kun 1000 nummererede eksemplarer og ledsages af et signeret og identisk nummereret litografi.

Sættet fuldendes endvidere med et originalt eksemplar af den meget sjældne reklamebrochure, som blev lavet til at promovere bogudgivelsen.

Hele sættet (bog, litografi og brochure) fremstår i flot stand.

4.500,00 kr.

Send forespørgsel på denne vare

 

 

Uncle Scrooge In Color

Denne bog er udgivet af Another Rainbow i 1987 i forbindelse med Joakim Von Ands 40 års jubilæum. Bog + opbevaringskasse er i ekstremt flot stand. Bogen indeholder 90 siders materiale om vores allesammens foretrukne gnier. Bogen indeholder blandt andet den første historie med Von And: Christmas On Bear Mountain samt et væld af artikler osv. Bogen er signeret af Carl Barks og nummereret 433/750. Den fremstår i ulæst stand.

Pris 3.500 kr.

Send forespørgsel på denne vare

 

Uncle Scrooge McDuck - His Life & Times

Dette er uden tvivl en af de flotteste Disney-bogudgivelser nogensinde. Det var også bogen, der kickstartede æraen med Carl Barks' Disney-litografier. Bogen blev udgivet i 1981 af Another Rainbow, og der blev ikke sparet på noget. Der er kælet for alle detaljer i denne lækre, læderindbundne luksusudgivelse. Bogen er limiteret til 5000 nummererede eksemplarer og er på 376 sider. Den indeholder blandt andet 11 Barks-historier samt en særlig historie kaldet "Go Slowly, Sands of Time!", der er lavet specielt til denne udgivelse. Med til bogen følger et signeret og identisk nummereret litografi med titlen "Wanderers Of Wonderlands". Mange af disse sæt bestående af bog + litografi er blevet adskilt gennem årene, så i dag er det ikke mange komplette sæt tilbage på markedet. Endvidere er mange af de lavest nummererede sæt ikke længere komplette. Rent faktisk repræsenterer det aktuelle sæt, som er nr. 87/5000, det lavest nummererede og komplette sæt, vi nogen sinde har set. Proveniensen er også i top. Bogen har tidligere tilhørt storsamleren Kerby Konfer, som er den person, der har ejet flest af Carl Barks' originale oliemalerier på én gang (et sted mellem 20 og 40 oliemalerier). Dette er en sublim bogudgivelse, som alle seriøse Disney-samlinger burde indeholde. Bog og litografi fremstår særdeles velholdt alderen taget i betragtning.

Sommertilbud 5.000 kr.

Send forespørgsel på denne vare

 

Mickey Mouse In Color

Eksklusiv bog udgivet i 3100 nummererede eksemplarer, der er signeret af Carl Barks og Floyd Gottfredson. 100 af disse eksemplarer var specielle gold plate-udgivelser (nummereret GP 1-100) som inkluderede en originaltegning (med Mickey Mouse) lavet af Carl Barks. I dag findes er de fleste af disse sæt blevet skilt ad, da originaltegningen alene kan indbringe store summer på auktioner. Sættet, der udbydes her, er nr. GP 98/100. Både bog og originaltegning er i perfekt stand og den oprindelige forsendelseskasse til bogen medfølger. Bogen indeholder også en lille LP-plade med en kort samtale mellem Carl Barks og Floyd Gottfredson. Alt i alt et ekstremt flot og utroligt sjældent sæt i perfekt stand. Se også de separate originaltegninger fra tilsvarende bøger, som vi udbyder under Originaltegninger. Oplag: 100 eksemplarer 248 sider. Signeret og nummereret af Carl Barks og Floyd Gottfredson

Pris: 7.000 kr.

Send forespørgsel på denne vare

 

The Carl Barks Treasury

Flot bog udgivet i 1997. Bogen indeholder billeder af 40 af de godt 80 akvareller, som Barks malede til den auktion, der blev afholdt i forbindelse med hans 96 års fødselsdag i 1997. Bogen er limiteret til 1000 nummererede eksemplarer hvoraf dette er nr. 502. Med til bogen følger et signeret og nummeret ægthedscertifikat. Denne bog er dog – som et af kun nogle ganske få eksemplarer – også håndsigneret af Barks på en af de forreste sider.

Pris 2.500 kr.

Send forespørgsel på denne vare

 

50 Years Of Happy Frustration

Flot og limiteret bog fyldt med oplysninger om Anders And. Bogen er udgivet i 5000 nummererede eksemplarer. Af disse blev de første 700 eksemplarer signeret af Carl Barks, Jack Hannah og Clarence Nash.Denne bog er nr. 696/5000. Bogen er i near mint stand og det samme gælder for den medfølgende opbevaringskasse.

Solgt

Send forespørgsel på denne vare