Carl Barks var en omhyggelig kunsthåndværker, der altid gjorde en dyd ud af at udarbejde detaljerne i sine værkers komposition og farve som foreløbige "idéskitser" - oftest i olie på masonit. Sommetider opgav han ideerne som uigennemførlige eller upassende, andre gange mistede han bare interessen. I andre tilfælde skulle han kun bruge to eller tre forsøg på sit idekoncept, før han følte sig sikker nok til at gå i gang med det endelige maleri.

I hhv. 1986 og 1989 udgav Another Rainbow en portefølje med litografier baseret på disse foreløbige koncepter skitser. Hvert sæt indeholdt 10 litografier og blev udgivet i et begrænset oplag 500 eksemplarer.  Alle litografier i sættet blev håndsigneret af ​​Carl Barks (med hans initialer CB).

I dag er der langt mellem disse sæt, da denne mere ufærdige/ "rå” ' andekunst blev meget populær blandt fans og samlere. Det skal også siges, at selvom disse litografier ikke hører til blandt de største, når det gælder format, fungerer de fremragende som vægudsmykning.

Disneyana+ har erhvervet et begrænset antal af disse populære forstudier i litografisk format, som vi udbyder her på vores websted samt i vores fysiske galleri til yderst konkurrencedygtige priser. Når det kommer til motiv, papirkvalitet, samleværdi mv. tilbyder disse paraferede Carl Barks litografier stor værdi for pengene!